Aktiviteter, Roskilde Borger- Håndværker- og Industriforening

Den oprindelige idé med at mødes til ”Selskabelige underholdning” er stadig bibeholdt.
Der bliver hvert år afholdt ”Fugleskydning” med efterfølgende middag og dans, Andespil, Forårsfest, Hyggeaftener, Løvfaldstur mm.
Klublokaler

Løbende aktiviteter

  • Klublokalerne i Hersegade kan bruges efter behov. Såfremt du ønsker at reservere lokalerne, kan du kontakte Erik Lykke Hansen, som er formand for Lokaleudvalget, på mail erlyh16@gmail.com. Der installeret en øl og sodavandsautomat i lokalerne og den skal benyttes, hvis du ønsker øl og vand. Hvis du selv medbringer vin eller spiritus, skal der betales "proppenge" - 50,- kr. pr. åbnet flaske.
  • En række af RBHI's medlemmer har dannet en række Klubber under RBHI.
  • Billardklubben "Den røde bal" spiller billard hver anden onsdagen (lukket for tilgang), men der er basis for at starte en ny Billardklub tilspil på de modsatte onsdage.
  • Sjavsklubben spiller Sjavs torsdag aften. Du kan se mere om Sjavsklubben her.
  • Der spilles L'Hombre mandag og tirsdag eftermiddag. Vil du vide mere kan du kontakte Ib Meinert på mail: ibmj@rir.dk. Du kan se lidt om spillets historie her og en kort introduktion til spillet her.
  • Kegleklubben "Alle 9" mødes 7 gange i sæsonen i Roskilde Kegleklub til hyggeligt samvær og et spil Kegler. Hvis du gerne vil vide mere skal du kontakte Lene Weidemann fra Bestyrelsen. 
Hvis du er interesseret i, at deltage i en af disse aktiviteter - så send en mail på info@rbhi.dk og så vil du blive kontaktet.